Over Thijs

Over ons

In augustus 2012 heb ik, Thijs Rullens, De keuken van Thijs opgericht. Met veel passie voor horeca ben ik gestart met een lunchroom in een klein pand verderop in de Biltstraat. De eerste jaren heb ik hier met veel plezier gewerkt met een team van vrienden, familie en mijn vriendin Robin. Het bezorgen van broodjes groeide in zo’n vaart uit tot een serieus cateringbedrijf dat wij al na drie jaar zijn verhuist naar de huidige locatie op nr. 41. In deze enorme keuken is voldoende ruimte om met onze grote en gezellige keukenbrigade al uw broodjes te smeren. Wij hebben inmiddels al zo’n 1700 bedrijven van lunch voorzien. Wat blijft is de focus op huisgemaakte, verse en eerlijke producten, zowel voor het cateringbedrijf als in onze lunchroom. De lunchroom voelt als mijn huiskamer en zo behandelen wij onze gasten ook, alsof u bij ons thuis aan tafel schuift.

Komt u gezellig langs voor een kopje koffie en een broodje, of bestel een lekkere lunch online.

Tot snel,

Thijs

Ons team

Thijs smeert zijn broodjes niet alleen. Het team van Thijs bestaat uit een grote en gezellige club van professionele koks en bakkers, studenten en scholieren met een bijbaan. Of je nu heel veel of heel weinig ervaring hebt, wij laten je graag doorgroeien binnen onze keuken. Met elkaar zetten we de schouders eronder en bereiden wij dagelijks vele bestellingen.

Benieuwd of er nog een plek vrij is voor jou in dit top team? Klik dan verder.

Bekijk vacatures

Ruimte Huren?

Feestje?
Zoek jij een leuke sfeervolle plek om af te huren? Denk aan verjaardag, vergadering of  bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer info